Crònica de l’acció davant de l’Unnim de Vallodreix 21 Setembre

Avui hem quedat a les 9:30h a Valldoreix per protestar davant la oficina de Unnim (antiga caixa terrassa) que hi ha al costat de l’estació dels FGC.

Tant bon punt hem arribat han tancat la oficina que ha estat tancada fins a les 12h del migida que hem estat allà. No han ni deixat entrar als clients de la entitat. Veient la situació i que voliem una resposta hem decidit col·lectivament adreçar-nos a la oficina de Unnim que hi ha al centre de Sant Cugat (pujant des dels quatre cantons).

Allà hem entregat una reclamació per haver estat tancada la oficina, hem entregat per escrit una petició de dació en pagament i hem intentat parlar amb el director de la oficina per que ens dongues una resposta. No hem pogut parlar amb el director, però si via telefònica amb el responsable territorial de riscos, que s’ha compromès a donar-nos una resposta com a molt tard dimarts.

Hem sigut una vintena de persones, us donem les gràcies a tots els santcugatencs i santcugatenques que heu vingut a donar suport i també als companys de les altres PAH de Terrassa, Cerdanyola i Ripollet.

La lluita continua! Dissabte i dimecres estarem recollint signatures i el proper dijous prepararem noves mobilitzacions!

 

Anuncios

Un comentario el “Crònica de l’acció davant de l’Unnim de Vallodreix 21 Setembre

  1. Carmen dice:

    Cuenten con madre de rubi.
    Estamos en la lucha!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s