Convocatòria a la Societat Civil Santcugatenca: “ILP per la dació en pagament: Si que es pot, 6 d’Octubre eixim al carrer!”

Des de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de Sant Cugat Imagenvolem fer extensiva la convocatòria estatal de recollida de firmes per la Iniciativa Legislativa Popular per la dació en pagament.
 
Moltes entitats i col·lectius de Sant Cugat durant aquests mesos hem estat recollint signatures per aquesta ILP, però el termini s’acaba i cal fer més esforç per combatre la injustícia.
 
Des de la PAH volem convertir aquest 6 d’Octubre en un dia d’acció de recollida de firmes on tots i totes les que hem estat recollint per separat ens ajuntem i sortim al carrer coordinadament per aconseguir el màxim de firmes durant tot el dissabte. Us invitem a tots i totes a venir i sumar-vos per recollir firmes durant tot el dia.
 
Us convoquem el dissabte 6 d’Octubre a les 9:00h del mati al Casal Popular la Guitza (Carrer Migdia 13), per repartir-nos les zones, explicar a tothom el protocol per recollir una signatura (el principal problema que tenim és que ens en tomben moltes per que no estan ben recollides) i agafar samarretes per anar tots del verd característic de la PAH. És important també que cada persona que vingui es porti una carpeta dura sobre la que poder escriure ja que per falta de temps no podem demanar el permís per posar paradeta amb taula.
 
Us demanem que feu arribar aquesta convocatòria a tothom que cregueu que es pot implicar. 
 
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s