Resum de la reunió del 29 de novembre

Ordre del dia

 1. Sala de reunió

2. Estat dels diferents casos

3. Organització

4. Accions

 

Sala de reunió

Encara no tenim nova sala però aquesta setmana anirem a reservar-la a la Casa de Cultura i si no foc possible preguntarem la possibilitat de utilitzar el local de ICV. Esperem tenir alguna resposta de cara a la propera assemblea.

Estat dels diferents casos

Ha vingut una nova companya, afectada de Barclays. Ens ha explicat el cas i començarem a moure fils per aconseguir la dació en pagament.

Des de Caja Mar sembla que també tenim respostes positives. No han negat la dació en cap moment, però han d’estudiar-se el cas. En principi d’aquí 1 o 2 setmanes tindrem alguna resposta.

La companya de Caixa Cantabria ja li han donat data de subhasta pel febrer. El cas és una mica diferent ja que no li donen la dació però a efectes pràctics, amb la subhasta li quedarà el deute saldat segons el banc i consultes amb advocats. També són bones notícies, tot i així demanarem una altra opinió a l’advocat de la PAH de Terrassa que ha acceptat col·laborar amb nosaltres.

Els companys de Catalunya Caixa, no accepten la oferta de compravenda amb préstec personal. Volem la dació total! Així que encara estem a l’espera que la CX reestudii els casos per separat. A alguns els demanen novament els documents, i d’altres estan a l’espera d’una resposta. La setmana que ve, si no hem rebut notícies prepararem alguna acció.

Alerta amb CX! Que està canviant la seva política i fa lloguers socials durant quatre anys, però un cop passats els quatre anys els afectats tornen a estar amb la situació anterior. És a dir amb el deute a l’esquena.

La comissió negociadora de la PAH està revisant cas per cas.

Cal aclarir el tema de les plusvàlues, que es van suspendre en un ple de fa mesos però a la diputació no en sabien res. Cal entregar una instància a l’ajuntament per demanar que no li cobrin aquest impost al Darwin (que ja va firmar la compravenda amb préstec personal el dia 19/11) i trucarem al Ramon Luque per si ens pot aclarir aquest decalaix entre l’aprovació al ple i la desinformació de l’administració.

Organització

Es comenta que cal algun tipus d’organització que aglutini tota la informació de les PAH’s veïnes per tal d’anar-hi a col·laborar. Donat que ja s’han fet intents similars i no han funcionat hem quedat que de moment enviarem un mail a totes les PAH’s per comentar-ho, que enviin la informació via mail i que cada PAH s’encarregui de fer-ho arribar als seus membres.

Cal acabar la llista de contactes i hem quedat que el Narcís s’encarregarà dels sms si cal enviar-ne.

Accions

Dissabte 1 des. Recollida de signatures als Quatre Cantons a partir de les 17h. Quedem a les 16:45h a la Guitza per recollir el material.

Dilluns 3 des. La Carmen anirà a entregar papers acomanyada, però en petit comitè. No cal que anem tots…els acompanyants ja han quedat amb ella.

Dilluns 17 des. Anirem al ple!!!

Per a més informació i/o dubtes pregunteu directament al mail de la Plataforma: pahstc@gmail.com

Nota: Aquest resum no és una acta literal de la reunió i no recull tots els acords ja que inclouen informacions personals que no és oportú difondre públicament

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s