Resum reunió PAH 24 gener

Ordre del dia:

  1. Nous Casos
  2. Seguiment de Casos
  3. Accions
  4. Valoració del Ple de l’Ajuntament
  5. Difusió
  6. Tresoreria
  7. Assessoria
  8. Valoració Assemblea PAH catalanes

1. Nous casos

Cas 1:

 Desnonat. Ha passat per serveis socials i càrites i no els ha servit de res. Mentrestant l’afectat està disposat a fer accions per donar visibilitat al seu cas i situació.

Cas 2:

Es tracta d’un cas especial i estrany, sense haver rebut anteriors avisos o comunicats es troba amb una comitiva judicial que ve a expropiar-li el pis, donant-li una ordre de desnonament per el 13 del pròxim mes. No presenta cap mena d’irregularitats en els pagaments de manera que fa tota la pinta de tractar-se d’un frau per part del propietari. L’afectat està d’acord en que el millor a fer és anar primer als jutjats, i la paralització del procés fins que li assignin un advocat d’ofici.

Cas 3:

Vol la dació en pagament però té el problema que el pis està a nom de familiars que no  vol perjudicar i el fet de tenir la hipoteca a nom seu i de la parella, els dos amb sou, complica el procés de la dació. L’únic que li ofereix el banc és re-financiació. Emplenarà el full de la pah reclamant la dació i veurem com prossegueix.

 2. Seguiment dels Casos

Cas 4:

Li han ofert un lloguer social que valora positivament, més un préstec personal que li convé, de manera que dimecres que ve firmarà. Una petita gran victòria.

Cas 5:

Li han ofert un lloguer social, demà es passarà per l’oficina per concretar exactament que és el que s’ofereix.

Cas 6:

Encara li falta documentació per entregar, a la pròxima cita reclamarà la dació en pagament. Dimecres va anar-hi i li van donar un full negant el reial decret. L’entitat li va dir que estudiaria altres opcions.

Cas 7:

Li segueixen reclamant el deute d’IBI que és a càrrec del banc segons el contracte firmat. El banc no li fa cas ni l’atenen al entrar oficina. Dos mesos ja sense dir res. Se li aconsella anar a la gestora, i exigir el full firmat conforme el deute va a càrrec del banc i no d’ell, que es quedi l’original i entregui còpia al banc.

Cas 8:

El mateix que el cas anterior.

3. Accions

Anirem a l’ajuntament i entrarem una instancia per registre, explicant la situació del cas 1 i exigint una solució i resposta – setmana que ve o la següent abans del pròxim ple.

Dijous que ve concretarem dia i convocarem mitjans.

El 16F és la manifestació general de la PAH que marcarà l’inici de la campanya scratch- senyalar directament els culpables, hi hem de ser com més millor.

Pròxima setmana iniciarem encartellaments. El Julià s’encarrega de demanar els cartells a la PAH bcn, de moment acordem 200 i més endavant ja veurem, tenim 3 setmanes per penjar-ne.

Dilluns a les 10 del matí  es queda per fer acompanyament al cas 3.

 4. Valoració ple de l’Ajuntament

Valorem positivament l’acció, va servir per augmentar visibilitat i el pròxim cop tractarem d’avançar-nos a les respostes tipus que manquen de contingut i salven les esquenes però no diuen res, elaborarem preguntes més directes.

5. Difusió

S’han imprimit 200 octavetes noves amb el nou local. L’Abdón i el Patricio han quedat per repartir-ne aquest dissabte matí i la resta s’endú plecs per repartir i posar en punts de venta de la ciutat.

*difusió 16F

6.  Comissió tresoreria

El pròxim dia reunirem tots els diners que falten, portarem llibreta per fer la gestió, i es decideix no assignar cap tresorer específic, gestió compartida.

 7. Assessoria

El pròxim dijous a les 19h aniran Marc, Darwin i Aïda a fer l’hora d’assessoria.

8. Valoració assemblea PAH catalanes

A valorar el pròxim dia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s